КУЧЕШКИТЕ БОЕВЕ - ЗВЕРСКИ СПОРТ С БАСНОСЛОВНИ ЗАЛОЗИ ЗА ПОСВЕТЕНИ

Много хора в България мислят, че кучешките боеве са в далечната история на някой друг свят. Тази история е събрана от публикации в медиите и интернет тук и сега и тя се пише и днес необезпокоявано. Организираните кучешки боеве се наказват в България с глоба от 500 до 1000 лв. и не се преследват от органите на реда.

Къде и как се провеждат боевете
Допреди няколко години местата за провеждане бяха публична тайна. От влизането в сила на законови забрани всичко е покрито. Организацията е стегната. Мястото често се решава с жребий. Догмените, както сами се наричат, не „бият" кучетата си в градовете. Те пътуват из страната и избират за арени запустели фабрики, отдалечени места, гаражи и дори апартаменти. Достъпът до тях не е лесен.
Българските центрове за боеве са Дупница, Хасково, Димитровград, Поморие. Само в Хасковско има над 12 терена за провеждане на спаринг-боеве с кучета. Информацията за подготвяното шоу се предава от уста на уста, по интернет и телефон.

Участниците
Кръгът на посветените не е голям. Врял и кипял питмен казва пред журналист от списание Макс: „Ние сме 50-60 човека в България, които пускаме редовно кучета да се бият. И около 150, които не са толкова редовни. Има още 250, които само гравитират край нас. Имаме си номерата. Всичко става по телефон и интернет."

Защо го правят
То е за елитарна игра с баснословни залози в тесен кръг посветени. Наричат зверството си „мъжки спорт с хуманни правила към животните”. Подходящ само за хора с желязна психика и здрави нерви. И всичко е бизнес, който започва като хоби. После хобито ескалира в лудост, в неизлечима болест, във фанатично търсене на идеалния боец - гладиатор, на кучето-легенда.
Тези „спортисти” отглеждат кой по 3-4, кой по 30-40 клетници, за да ги убият мъчително и зрелищно след време.Това наричат спорт:да хвърлят кучетата да се разкъсват едно друго и със задоволство да ги наблюдават как се давят в кръвта си до последен дъх, понякога часове наред. Някои дори водят децата си – да свикват отрано с този „мъжки спорт”.
А зрителската тълпа плаща, за да гледа.Да гледа агонизиращи кучета. Умиращи кучета. Да гледа избити зъби, счупени крака, откъснати тестиси, извадени очи, разкъсани артерии, черва по земята... Да гледа последния поглед на едно животно с невероятен дух, което не имало шанса да живее в нормален дом и се бие, за да оцелее. Последния поглед преди да помътнее и животът да си иде от него. След което неговият Човек го наринва с лопатата и поглежда към следващото куче – колко ли пари ще му донесе то, дали ще умре достатъчно зрелищно, дали ще убие достатъчно зрелищно. Колко дълго ще се бори за живота си. Колко дълго ще убива. Как ще убие. Как ще стане легенда. Каква тръпка от победи ще достави. Как ще има поколение от поредните смъртници, които ще се продават прескъпо.

Парите
Боевете с кучета отдавна са един стабилен доход за участници и за сеирджии. В България залаганията се движат между 400 и 10 000 евро за доказано куче."Най-голямата сума, Която П. е виждал, е 50 000 евро. Според Р. сърбите чупят всички рекорди. Пускат кучета на 40, 50, 100 хиляди евро.” Колкото повече победи има кучето, толкова по-високи стават залозите. Зрителите също плащат такса в зависимост от залаганията. Собствениците на играчите печелят много повече от залагащите.

Правилата
Теренът, където ще се провежда боят, се подготвя предварително и се застила с килим. Арената представляваща квадрат около 4х4 м, разделен диагонално с линия, ограден с импровизирана ограда, висока 60 см. Наоколо са разположени дървени пейки. Прилича на малък стадион.
Стопаните на бойните кучета водят със себе си ветеринарен лекар, който да даде първа помощ на разкъсаното животно.
Теглото на кучетата се договаря предварително. Преди мача кучетата се къпят и претеглят в присъствието на рефера. Ако договореното тегло е надхвърлено, виновният губи мача.
Главните действащи лица са кучетата, хендлерите (най-често самите собственици) и реферът, който е избран от тях.
Кучетата се поставят в двата противоположни ъгъла на ринга с гръб едно към друго.След заповед на рефера кучетата се обръщат, хванати между краката на хендлерите. При заповед "Пит" те разтварят ръце и кучетата се изстрелват едно към друго.
Първата фаза на боя се нарича “ролка” – свободен бой без ограничения. Да свикнат с терена и с противника. Питбулът е способен да захапе противника и да го държи с часове, но това не е зрелищно. Ако едното куче се извърне от противника си без да се опитва да го захапе, това се нарича обръщане. В тази игра няма не искам, боят се прекъсва от рефера със следващата фаза - “скречовете”- кратки схватки, подобни на рундове. Челюстите се разтварят със сила, кучетата се разделят, отвеждат се отново в ъглите на ринга. Според правилата кучето, направило обръщане, се пуска първо, то трябва да пресече диагоналната скреч линия и да се вкопчи в противника. Ако не го направи, мачът се прекратява в полза на другия. Стопанинът на някое от кучетата може по всяко време да хвърли бяла кърпа на терена, с което да признае падението си и да прекрати боя. Но не го прави.


Всяко куче има свой стил на бой. “Стоперите хващат и държат противника, докато не го изморят, файтерите са хапачи. Те се опитват да разфасоват другото куче за 15-20 минути.” Женските се бият по-ожесточено и безмилостно от мъжките. Разнополовите боеве са рядкост.
Нормално битките не надхвърлят 3 часа. Но има и изключения. Рекордът за най-дълъг бой държи Черна гора.”
Гейм се нарича бой до смърт. Куче с гейм е животно, готово да се бие до смърт независимо от нараняванията и умората си.

Съдбата на победени и победители
След края или шият и превързват гладиатора, или го приспиват край импровизирания ринг. Ако мачът е достатъчно зрелищен, твърде вероятно е да няма оцелели – кучетата умират от рани, изтощение, превъзбуда, стрес. Ако не издъхнат в ринга, стресът ги убива за дни, няма да им помогнат нито стимулантите, нито почивката. Често разочарованият собственик сам убива кучето, стига да реши, че повече няма нужда от него, защото излиза от боя със счупен крак или пък е загубило недостойно. Въпрос на чест и престиж. Разочаровани от уменията на боеца си, някои предпочитат да го обесят на съседното до арената дърво, да го изгорят жив, да го убият с ток или просто да го зъхвърлят някъде да умре от раните си.


За победителя ветеринарят ще се погрижи веднага. Ако е загубил много кръв, има готовност още на терена веднага да се започне с кръвопреливането.После го чакат веригата, тренировъчните „ролки” и следващият мач. Едва ли ще преживее повече от 3-4.

Животът на кучетата бойци


Те са смъртници преди да се родят. Развъдчиците на бойни кучета внимателно следят титли, резултати и родословия, изучават и подбират гени.Те ще ти говорят часове наред за легендарни имена и техни поколения. За история, линии и развъдчици. Ще те убеждават, че са единствените просветени ценители, които опазват породата питбул. Нещо повече, ще нарекат всичко това любов. Ще се пенят в обяснения, че питбулът е роден спортист, чийто живот е безмислен без бой и те са онези спасители, които ще го осмислят по достойнство. Че домашният уют е обида и подигравка с гладиатора. Ще забравят напълно, че това е куче като всички други, от най-всеотдайните, безразсъдно смели в любовта си към своя стопанин, създадени от и за човека и копнеещи за ласката му.


Цената на кутрето зависи от родословното му дърво и от това колко победи имат родителите му. За куче с добри гени цената започва от 2000 лв и няма горна граница, а тази инвестиция се връща още в първите спаринг-боеве ако е победител.
За това кутре няма дом, няма игри, няма общуване. В много случаи животът му преминава на къса верига до някой варел за подслон.


Подготовката за ринга започва от няколкомесечна възраст. Ако не покаже нужната агресия и боен дух за арената, кучето е ненужно и нежелано. Ще бъде убито или ще свърши като тренировъчна примамка за събратята си. Търси се кучето с „гейм”, онова, което няма да предаде мача до последен дъх въпреки рани, изтощение и стрес и ще умре в ринга.
Тренировъчният курс трае около половин година и за него се заплаща около 5000 лева на специален треньор. Обучава се при специален режим, за да стане агресивно. През определени периоди се пуска на „ролки”, за тестове на духа се използват превъзхождащи партньори, понякога двама един след друг. Някои собственици се занимават с подготовката сами. Храненето на боеца е специално, като на елитен спортист. Не са рядкост стероидите, макар да са забранени от правилата на играта.

По света
Организираните боеве с животни са обявени за престъпление във всички развити държави и в много държави от третия свят.

Обединено Кралство:Законът за жестокост към животните във Великобритания от 1835 г. е първият в света законов акт, който обявява организираните боеве с животни за незаконни.
Франция: Примерът на Великобритания е последван през 1850 г и боевете са обявени за незаконни.
САЩ: Обществената нетърпимост към организираните боеве започва да намира отражение в законодателството на много щати още през 19 век. Боевете са обявени за незаконни в щата Вашингтон през 1859, Ню Йорк през 1866, Калифорния през 1868, Флорида през 1889.Тенденцията продължава и в момента организираните боеве с животни са обявени за углавно престъпление във всички 50 щата. Присъствието на такива „забавления” независимо от прякото участие в тях, е също незаконно и в повечето от щатите е престъпление.

В някои части на света организираните кучешки боеве са все още законни и широко разпространени. Макар и забранени на места в Русия, тяхна мека форма под названието тестови изпитания се провежда законно под наблюдението на Всерусийската федерация на руските вълкодави. В Латинска Америка боевете са особено популярни в Аржентина, Перу и някои части на Бразилия (където са незаконни). В Япония боевете са извън закона само в Токио.  


ПУБЛИКАЦИИ В МЕДИИТЕ И ИНТЕРНЕТ:

МОНИТОР: Четириноги гладиатори се бият за 500 000 $. Кучешките боеве са наркотик за питманите.

VAGABOND: Кучешките боеве се намират лесно в Бъргария, стига да знаеш къде да търсиш. И никой не прави нищо.
Семейният любимец на англичани, живеещи в България - булмастифът Нелсън - е откраднат и продаден за бой от съсед. Публикацията е на английски език.

СТАНДАРТ: Бой на питбули окървави село 

БЛИЦ: Кървавите кучешки боеве са слабост на богатите

БОРБА: Квартал Бузлуджа - тренировъчен лагер за незаконни кучешки боеве?


 ЦИТАТИ ОТ ФОРУМИ

Когато бях на 15 години живеех сам с брат си в БГ вмалкото ни градче,имахме женски PITBULL на име matilda.Питбула беше боен естественно,водехме го по битки в нашето градче тъи като там е мания това,всичко ставаше в клетка с 2 питбула и 2-ма човека,за тези които не знаеха,имаше битки за скреч-тоест атака на даден питбул,когато забелязвт че някои изнемощява спират ги 2-мата човека хващат питбулите и едини трябва да бъде пуснат с секунда по бързо от другия за да тръгне пръв,това се казва скреча,ако питбула не тръгне автоматично губи,ако тръгне в рамките на една секунда се чува много силен звук от биене на кокали в кокали,зада отвориш устата на питбула се иска клин от дърво които требва да бъе вкаран в устата му,и тъи.Има още едно момче в булфа,което имаше питбул някога и моята матилда се би с неговата ЧАРА,която в последствие победи в скреч.


Последния път като присъствах на такъв бой, се наложи да застрелят едното куче, защото другото му откъсна част от челюстта, отделно му извади едното око. Мислиш ли, че е красиво ? Мен не ми харесва и бях там единствено, защото това ставаше до стадиона, а аз отивах да ритам.


Боевете се водят за да се види битка.Когато даден екземпляр захапе твърде жестоко противния следва стопанина да признае бързо загубата си,иначе се получават,много по жестоки гледки.Лично аз бих спрял битката веднага,и требва да знаеш,че докато кучетата са в клетката,хората също са.Питбулите са вътре в нея заедно с стопанините,общо 4 живи същества.Преди да започне битката около месец,винаги стопанините се разбират на какви килограми горе доло трябва да се срещнат кучетата,примерно междо 20 и 24 килограма,не трябва да понижават или превишават дадените килограми иначе автоматично губят а губят и парите.Естественно когато се стигне до такава сцена,че единия екземпляр бъде наранен доста се спира всичко,няма как да се стигне до откъснати дченета и тем подобни,в този случаи,макар че не отричам,има и такива тъпаци.Затова хората са измислили СКРЕЧА,вече ти обесних за него.има съдия които казва кое куче е на скреч,спират се питбулите и примерно моя е на скреч,това означава че трябва да го пусна пръв а другиа стопанин да държи питбула си,докато моя не тръгне,ако моя не тръгне то тои губи,ако тръгне другиа стопанин веднага пуска питбула си и битката започва,така докато единия питбул не се откаже и не остане на 1 място 10 секунди с оплезен език гледаики малко тъжно или по точно чудеики се дали да тръгне.Мога да ти кажа че дори по силните питбули не тръгват по някога,тези които успяват да преборят останалите в борбата,случва се всичко.

Лично аз съм се отвратил,когато гледах 2 стаффоршира или както им беше точното име,те са доста главести,та единия беше 45 кила другия само 32,този с 32 беше много по силен и около 10 минути пребиваше по големия,защото е по бърз и успяваше да го захапе бързо,но някак си случаино големия го захапа за цялата глава междо слепоочието и челиуста,веднага беше спряна биката защото на по малкия стаф започна да ручи фонтан кръв от между очите които не беше спрян поне 15 минутти налагаше се собственика му да си даржи пръстите на фонатана за да не изтича кръвта.

За мене не правилно да си пуснеш изклиучително боиното куче срещо друго с 13 кила по голямо,нека са на равни килца и се поборят,една захапка е доста тонове ако си чел,като питбула за килата си има най здравата,стафа е мешана порода междо питбул и дог мисля че беше,ако стафа е в килата на питбула ти гарантирам че питбула ще бие винаги.Питбула обича по особенен начин стопанина си,некак човешки,които има знае,не мое да се обесни тва нещо.Като се сетя за моята Matilda итова че тя имаше някакъв особен глас,някак си дрезгав,нямаше сила в лаенето ама хич,някак си като онази певица дето пееше АХХХ МОРЕТООО поради тази причина целия град харесваше кучето,също така беше доста,красива,мил питбул,научен да мрази всеко едно куче,обичащ котките и хората и така.Не можеше да лае,но ръмжеше жестоко,някак си с 3 пъти по гръмогласно от останалите питбули,даже си спомням като и кажа КЪДЕ ГО,КЪДЕ ГО,КЪДЕ ГО КУЧЕТО-заставаше веднага в боина готовност с навирена шия търсеики кучето,командата за атака беше много бързо да и повтаряш ДАЙ,ДАЙ,ДАЙ,ДАЙ,ДАЙ и кратки думи изяж го,дръж го и пак ДАЙ,ДАЙ,ДАЙ,ДАЙ.

 

 

barbour jackets men

Che Guevara wore a signature barbour jacket during his travels around South America. Legend has it that Steve McQueen, a devotee of the brand barbour jackets men in the 1960s,For barbour jackets ladies once cancelled a date with his girlfriend Ali McGraw because his barber jackets needed waxing. More recently, Daniel Radcliffe has been costumed barbour sale in the label on screen as Harry Potter, and Angelina Jolie has taken to wearing barbour jackets off-set. Charming and top quality nudie nudie are here ready for you. The nudie jeans in the nudie jeans nudie jeans online sale on a discount. You can get the top jeans at a reasonable price. No matter you like the jeans nudie The nudie dry will always try to give you the best.
http://www.barbourjacket-shop.net/
http://www.nudiejeansale.net/

Bling never had it better! To

Bling never had it better! To get noticed these days, you really need to be at your glittery best. Sequins, zardozi, beads, crystals and stone work on sarees and salwar kameezes make any outfit dazzle.Zari appliqués and thread work also bring out the best in any outfit. Resham thread work salwar kameezes are a Coach Factory Online must-have in any wardrobe. They can be jazzed up for any occasion with the right up of jewelry and accessories. coach outlet store online The mantra for bling is the brighter and bigger, the more beautiful. So go ahead and bring coach factory outlet online the bling on! After all, if you have it, then why not www.louisvuittonpursebag.com flaunt it.Recently, I overheard someone say that pink is coach outlet online the new red and red is passé when it comes to Indian fashion. I beg to differ! Pink is pink and red is, well, red. Both these classic colors have their own place and make their own style statement.Red will always be a favorite. Other colors will come and go but the coach handbags outlet love for red will always remain. A red chiffon saree or a red bridal lehenga are irreplaceable fashion classics. Pink will also always be a favorite. A pink salwar kameez or a pink lehenga saree will always exude youthful elegance and will always find its place in an Indian wardrobe.So, in the battle of pink vs red, it’s clear that they’re both much loved coach outlet online and here to stay fashion favorites.The Punjabi seasonal festival, Lohri, is a few days away. A day that marks the coach outlet online eve of the winter solstice, it’s a festival celebrated with much fanfare.This Lohri, we suggest going traditional. Gather around the bonfire sporting the most stylish Patiala salwar kameez. The Patiala salwar is comfortably loose to wear with pleats that give it a trademark look. The kameez that goes with a Patiala salwar should ideally Louis Vuitton Purses be knee-length to highlight the elegant coach purses outlet fall of the pleats. Slip on a pair of juttis, put on some bangles and weave a parandi in to your hair for a truly Punjabi look.

coast victory dress

Good news for you. Good coast are here. Get your coast clothing,coast dresses and coast dress from the coast online. There are occasion wear dresses, cheap bridesmaid dresses uk and Coast Bridal Dresses for you. The occassion dresses and Coast One Shoulder Dress are good, too. All with good quality. You should go.

http://www.womendressstore.net

Cheap Michael Kors Handbags Online

Best handbags compliment a woman's personality and style. So what are the best handbags and which one is most suitable for you.Michael Kors Handbags Outlet

Coach Outlet

"Why England?" I ask. "You speak fluent French, why

Coach Outlet

not claim asylum here?"He looks at me for a few seconds before saying: "Come with me,

Coach Outlet Store Online

come and see where I live."In the next street, directly opposite

Coach Outlet

some private houses, I see a row of makeshift tents fashioned from patched tarpaulin, rubber sheets and

Coach Outlet

supermarket carrier bags.Anwar lifts one of the tarpaulins and shows me a

Coach Outlet Online

filthy mattress littered with damp blankets, odd shoes and some mouldy bread. It smells as acrid and rotten as a sick room and I have

Coach Factory Online

to withdraw my head quickly."Seven of us sleep here. But in the night the police come,"

Coach Outlet Online

he says. "They spray everything with gas so we can never use it again and then we have no cover from the rain

Coach Outlet

and no more clothes."In Syria," he continues, "we see television programmes about France - we

Coach Factory Outlet

learn it is the country of freedom, of human rights and solidarity."He looks at me closely and asks: "Do you think this

Coach Factory Outlet

is a country which respects human rights? I have nothing here, Madame."In the queue for the minibus

Coach Outlet Store

to take the migrants to nearby shower blocks, I chat to Pierre - an elderly local man, with very pale,

Coach Outlet

watery blue eyes who used to volunteer at Sangatte and now helps

Louis Vuitton Outlet Online

out at the soup kitchen, despite an obvious illness that

Louis Vuitton Outlet Online

makes him shake.Local charities struggle to help the migrantsHis account

Burberry Outlet

of the last day of the asylum centre has

Coach Outlet Store Online

biblical overtones."It was five degrees outside and raining so hard that everywhere was flooded,"

Coach Outlet Online

he says quietly. "And when these exhausted men came looking for a bit of shelter they were just turned away and the door locked on th.

Nike Free Run

Nike Free 5.0 V4 Womens Running Shoes Black White Silver

Nike Free 5.0 V4 Womens Running Shoes Black White Silver. Nike Free Shoes. Even though there are a lot of negative comments about Tank scooters online, this bike is highly recommended for its power and reliability. Take your time and really let the information sink in. These include a line of specialized wipes called Kimwipes. yson uses a patented technology called Root Cyclone to improve airflow without a bag and a filter as used by conventional cleaners. Stun Master Stun Guns come in different voltage, ranging from 100,000 to 775,000. Within seconds we can find our favourite products, check prices, various types of discount deals and even buy them sitting at the comfort of the drawing room. This is not a problem as long as you remember to shut it off manually so the coffee does not burn. All IKEA stores offer the same products with great prices which you can actually negotiate. Nike Free 5.0 V4 Womens Running Shoes Black White Silver. Nike Free Run. There are tools on the IKEA site that will guide you as decide which kitchen is appropriate for your household. And if you are bored to tears, your phone would let you surf the net as well. Nike Air Presto. Nike Free 5.0 V4 Womens Running Shoes Black White Silver.

Pinch you pinch. "The Zhang

Pinch you pinch. "The Zhang coach factory Li Jiao quickly touch the money in their own pockets, is gone, she exclaimed:" It's over, the money is gone in my bag, sister brother louis vuitton purses must touch to reach paying the money to me! "He ran channel:" I have not touched your money, your money must be grilled brother to touch. "Li Jiao said:" Steak the brother not others, Grilled brother is your bad sister brother! I arrived home, me the money still. Your wine, I'm drunk, and he touched me money away. My thirty thousand dollars two years to live frugally, earned with tears, to take home to mom. Sister brother unreasonable, not only an insult to my body, go my money Youmo. My sister is my compatriots and sisters, you see the name of mother, called her husband the money he owes me. Anita Cheung said: "You're far Heung night total of those clients knead the past, that rub over, everyone rubbing too; Tonight you brother eat drunken rubbing your look, you should forgive him." Not wash your dirty linen in public, do not pile of feces does not stink to it the weight of the state smelly. Your brother-in-law really touched your money, your money is definitely out of the way, our home should also pick up your money with you. "Zhang Li Jiao angrily scolded:" Hey, it seems you two The hole is cheap coach purses in cahoots to plot against me. You two strokes the days playing Wulei caught the evil men and women dare to eat her mother's dutiful son money. I limit you within five minutes of the money he owes me, Alternatively, I'm going to call the police! "Anita Cheung said:" You're going to hang himself, there is a rope! "Zhang Li Jiao dressed, the shoes will go to the police, any contingent Korea Jiao hold wrestled to the ground, Korea Jiao cry:" Help, sister brother murder through a hold! "So home without coach outlet neighbors, so that no one heard. Anita Cheung grip vail plugged Zhang Li Jiao mouth, He ran through from the lower back on taking the dagger reached Zhang Li Jiao chest. Poor Lai Jiao, Pink painted, stained with blood, clothing, Vengeful died, a poem sighed and said:"Compatriots wins Lu What injustice, the crows feeding bully phoenix luan.Difficult to avoid the evil wind nobile broken, hate breaking autumn lotus residual! 'Murderer kill ring awakened by the bed, the four-year-old baby, that baby saw the empress killed on the ground, a pool of blood flow, scared wah crying, his mother quickly get sugar to his funny live.Murderer amputated Korea Jiao of meat cook to pigs to eat. When he cut off the breasts and pussy, authentic to himself: "These two things as valuable, as charming as precious, showed that pigs eat a pity, I have to roast it to do tapas. In his milk body and pussy salted or loaded into a small jar buried in the earth. Anita Cheung Lai Jiao meat pot cooked to pigs to eat. The murderer again Lai Jiao bones fitted with a large jar from the deep house ground.Said Lai Jiao's mother - Shuxian received Korea Jiao's phone has been five coach outlet online days, but not Korea Jiao returned, she was very anxious. In the evening, she made a dream, the dream of Lai Jiao back, she said to his mother: "Mom, I'll give you back to the 30,000 dollars on the Public Security Bureau in the you to the Public Security Bureau to get." Shuxian think The dream behind it does not bode well, and my heart more anxious. She hurried to ask the son-in-law at home. He ran through the couple guilty conscience, to see the mother came, the couple own a perverse expression. Anita Cheung warmly received the mother, her mother said: "sister did not come back, she always went to a friend's house, you're playing with me ..." He ran laxative catch rooster kill to entertain the mother-in-law. -Year-old baby when he killed the rooster Road: "Ah! Kill the rooster's blood did not kill the Goddess blood! To kill cock did not kill the empress terrible!" Just because Komago mouth, then grandmother, emergency off intra-abdominal intestines! Shuxian hear grandson, surprise, instantaneous, she burst into tears, wear a heart like an arrow. He ran through knowing the matter Shui he coach factory outlet even play babe two slap Road: "Your doll crazy talk nonsense!" Hit the coach factory online baby crying. Shuxian remove sugar from the bag to the grandson and grandson received behind the house and asked: "You say kill the rooster did not kill the empress of blood, which the empress killed?" Grandson Road: "My parents kept the Goddess killed. The grandmother asked again: Goddess corpse where to put it? "The grandson said:" Goddess of meat cooked to the pigs ate the bones buried in the house earth from the jar installed. Grandmother listened to grandson Huoji one hundred thousand to be walk. Anita Cheung to drag his mother into the house for lunch, his mother cried and said: "The aging mother forever not board the threshold of your home and into your house is not the meat of his aging mother cuts off for pig feed! I had known that this is your share of cargo, born'll throw urine tank! coach factory outlet online Disobedience unfilial assailant inverse kinds of evil, his aging mother reported that you do not, the law of the land does not to spare you tenrai should punish you ". Anita Cheung knew the matter to bad the jar mouth good seal, coach purses outlet the baby's mouth is difficult to seal.Shuxian anger happens back down on the way home, groggy, heart like burnt. She do not have some ideological struggle: "To want to go to report the woman and son-in-law will be sentenced to death, cut off both their own offspring, and grandson became orphans do not report, my Hyo children are the tragic death in their lives, who for her revenge ? Liyun Wu inverse unfilial name, that I never miss a meal she does good things, why today they kill a chicken to entertain me, they are the dismal Stop stop stop! I prefer when a solitary person, not stay inverse kinds. aging mother if there breath, but also for my daughter's dutiful son redress the grievances of revenge is no wonder that not Korea Jiao and I vote in a dream, that I went to the Public Security Bureau to withdraw money, this is her in the shade away a filial, and this is she wants to mother coach outlet store to the Public Security Bureau to report her innocence ... "she quickly reported the matter to the Public Security Bureau.The day of the Public Security Bureau sent several members of the public security He ran through, Anita Cheung arrest. He ran through, Anita Cheung was sentenced to death and shot immediately. Public Security Bureau He ran through burglary to fetch 30,000 dollars all over Korea Jiao's mother, the public security again Lai Jiao bone dug out called Shuxian calcined bone fire burial. Korea Jiao's mother holding the number of Korea Jiao casket chatter floor crying:Crying sorrow fog rolling, the crying days Lei Yu dripping.Tears in the rivers and the river rose, hate pressure Peak hills Shen!Someone wrote a poem for them, saying:"Relatives could not as good as the birds with the forest, the only house ghost harm household coach outlet store gods.Pole beans do Cai also Zhudou the cell sister too hideous face. '

coach factory outlet

A quick look on a search engine or a coaching site will show you the vast variety of coaching specialtiescoach factory outlet. I challenge you next time you have a dilemma you’d like consultation oncoach outlet, to “think coachingcoach purses.” Looking at the Top Tens at coach wallets can also give you an idea.

Under Personal Development Basiccoach sunglasses, you may find “The Top Ten Things You Should Have in Your Personal Papers by the Time You’re 30 coach factory.”

Under Smart Choicescoach outlet online, “The Top 10 Things the Wise Vacationer KnowsCoach Shoes.”

Under Moneycoach handbags, “The Top Ten Things to do with Your Tax Refundcoach bags.”

Under Life Skillscoach purses outlet, “The Top 10 Ways to Increase Your Speed and Independence in Getting Information on the Internetcoach sunglasses outlet.”

Under Recovery, “The Top Ten Ways to Stay Sober Over the HolidaysCoach Boots
Coach Jewelry.”

Under Emotional Healing Coach Shoulder Bags
Coach Totes Bags, “The Top 10 Ways Managing Your Emotions Can Save Your Life When You're Facing Surgery Coach Backpacks Bags
Coach Luggage Bags.”

Under Marketing, "The Top Ten Mistakes Not to Make on Your Website Coach Hobo Bags
Coach Carryalls Bags."

Under Career, "The Top Ten Skills of Excellent CEOsCoach Crossbody Bags
Coach Multicolor Bags."

A coach can help you, and a well-connected coach can connect you to someone else who can help youCoach Sandals
2012 new Arrival. I know coaches who teach computer, train you for real estate salesCoach small wallets
Coach Signature Bags, help you market on the Internet, work with entrepreneurs, launch your ebook Coach OP Art Handbags
Coach Business Bags, are successful breast cancer survivors, specialize in potty trainingCoach Claire BagsCoach Checkbook Wallets, teach emotional intelligence, know what to do about in-lawsCoach Leather Wallets
Coach Bangle , are relationship coachesCoach Bracelet
Coach Earrings, weight loss coaches, ADHD coaches and bipolar coachesCoach Necklace
Coach Jewelry Sets, are MFT licensed and work with couples on their marriages, communication coachesCoach Sneakers

, mentor new coaches, work in multicultural issuescoach factory store, guide you in planning your retirement and many other life skills coach store outlet and areas of personal and professional development.

nike air max 1

It is a new collaboration shoe from nike free style and Japanese corporation X-Girl. You might take into account the womens blazers they dropped a couple a long time ago using the plaid and unique colored swooshes on every single aspect on the shoe.nike air max 90


These Nike Foamposite function one more completely gold uppers and has dark accents close to in your heel as nicely as the footwear ribbons which creating it appearance truly nicely versus gold. So what would you believe with this new Foamposite pair? Individuals of you searching to obtain your arms around the Nike air Force one higher Foamposite can now officially mark your calendars and count the days.nike air max 1

Кучетата

Здравейте,случайно попаднах на този сайт и щом прочетох целия материалл се отвратихх още повече.Имам куче френски булодог на 1 година е и го обичамм повече от сичко на света,размеквам се щом ме погледне с неговите големи черни очички,замаха с малката си опашчица и наклони ушичките си назаде.Не разбирамм как може човек да отгледа куче не знамм колко години,и после да го пусне за 20 минути и кучето да умре на ринга :X:X:X:X:X.Но ако не умре на ринга а е загубило и е със счупено нещо,стопанина му или го изгаря живо или го беси или го оставя да умре от раните си :X:X:X:X:X.Ако има АД се надявам тези хора да отидат тамм и да не излязат от там!!!!!За тези които продалжаватт говоря,ne за тези които са спряли!

Често задаваните въпроси..

Чета сега из форумите за кучета по темата с боевете.Та там доста често се се появяват потребители ,които пишат :"Ами ако искате да забраните боевете - що не забраните и бокса (спорт между хора - бел.моя )?Това е малка част от добре познатия речитатив на боеправещите с животни.Същото нещо чух и докато събирах подписи за този кампания - двама-трима ми отказа подкрепа ,като ме попитаха "дали нямало И бокса да забраним?".
Боксът е спорт ,ма истински ,а не лигава простотия ,като това ,дето си го дъвчат файтърите (хора ,които изкарват пари от биещи се кучета и си измислят алиби -за пред другите).На всичкото отгоре ,при бокса и подобни занимания -хората участват ДОБРОВОЛНО.Не може да съществува сравнение ,защото кучетата, които са родени ,за да им печелят пари живеят и умират като гладиатори не са пожелали това.Тях ги хвърлят в ринга.Побеждават или умират.И да победят -пак умират - често медикаментите не помагат..
Докато боксиращите се хора СА пожелали сами да поемат и произвеждат удари и да понесат съответните последици от тях."Човек"= разумно същество ,Венецът на Творението , можещо да понесе последствия от действията си / "животно"= същество, което има собственик ,който служи ,за да осигури нормален живот на своето животно.Последното мисля е ясно, че изключва болка ,страдание, смърт.

тази гадна смрадлива гадост- боевете

Преди доста години нашето семейство се увеличи с нов член - малка черно-бяло топчица, която пристигна със самолет от Америка.Нашият ам стаф .Така обичан от нас.Толкова обичащ ни.Всичко свързано с него ни беше важно.Винаги ще ни бъде.Това всичко включва и боевете - с кучета със същите очи и Дух - питбулите.Болна тема.
Как започна моето отвращение от тази гадост.Някой донесе в къщи записан организиран кучешки бой.Пуснаха го.Мълчаха втрещени мъжете ,пушеха ...Погледнах точно два пъти в екрана на телевизора- един питбул се бореше за живота си срещу в пъти по-едър алабай.Смъртен мач.Предизвестена Смърт.Алабаят счупи два крака на пита.Но той правеше и правеше неистово усилие да се надигне, да не се предаде .Като погледнах за втори и последен път питът беше станал на кайма буквално.Просто един живот - стока си беше отишъл ,заради кефа на изроди.Едно животно с невероятен дух , което не е имало шанса за нормален дом и стопани е отишло в по-добрия свят..До мен на дивана черно-бялото същество ме гледаше с обич .Очите му бяха същите по форма като на убития пит.
Не вярвайте ,че питовете са родени ,за да се бият.Те са родени ,за да обичат.Те обичат твърде много!За тях човекът е Бог и те те направят точно това ,което той иска от тях.Ако поиска ще се бият до последен дъх, ако поиска ще носят пръчки до припадък.
Сега на дивана до мен е едно бяло с черно същество.Не е стаф, пит е.Много обичащ ,също на като предишния ....
Дължа им го - искам тези прекрасни животни да не бъдат изкупителна жертва на нечии комплекс и жажда за пари .
Моля ,подкрепете кампанията.

Боевете с животни

В САЩ не е просто незаконна тази гнус - това е федерално престъпление .Лоша работа.

kors michael kors

html:

Almost everyone likes the bags michael by michael kors. All ladies want to have their own bags kors michael kors. If you are fond of the kors bags, come to the michael kors online store. The kors, also called michael kors michael kors, sale hot here. The kors by michael kors will tell you who is michael kors. You can also lead a colourful life with the michael kors michael. Wish you a happy life with the michael kors.

http://www.michaelkorsbag-store.com

kam jivotnite

ei hore tova ne e prosto detska igra da davi6 ku4e s ku4e tova pak e jivo sa6testvo seedno sega vie da se piete i da vi razvasovat s no6 tova e sa6toto samo kato vi gledam klipovete se otvra6tavam kakvi horeste.Ami jenite i te vi podrajavat moje ku4eto da e pitbul no pak e jivo sa6testvo kak nevie sram da davite ku4e s ku4e.

КУЧЕШКИТЕ БОЕВЕ - ЗВЕРСКИ СПОРТ С БАСНОСЛОВНИ ЗАЛОЗИ ЗА ПОСВЕТЕ

Bolni hora! Vmesto da rabotqt ili sportuvat se zanimavat s gluposti!! Ei tova e diagnoza 6izofrenici, psihopati, 6toto normalnite hora ne var6at takiva raboti, zna4i tiq sa izvan normalnite, nali?=Otka4alki!!!