Питон

Във връзка с обявата, която бях пуснала, че подарявам малки котета, се срещнах с една жена, която се представи пред мен като влюбена в животните, обясни ми колко ги обича и как се грижи за тях, като ми каза, че има в дома си всякакви животни. Аз й дадох котето.
След време започна да ме спохожда мисълта, че нещо не е както трябва и постоянно си мислех какво ли прави малкото коте. Тъй като нямах адрес, знах само квартала, отидох да търся. След малко търсене попаднах на една жена, която знаеше къде се намира къщата. Предупредиха ме да внимавам, защото жената гледала питон в дома си.
Още преди да вляза, я попитах как е малкото ми коте, добре ли е. Тя ми отговори, че за съжаление се е разболяло и го няма тук, при положение, че аз й го дадох в цветущо здраве. Веднага заподозрях нещо и когато влязох вътре, просто ми стана адски зле. Това, което видях, ме накара да плача след това часове наред. Къщата й имаше няколко стаи, аз успях да вляза само в стаята с котките, защото след това избягах. Вътре миришеше много зле, все едно не беше почиствано от години, миришеше много силно на урина и фекалии и бедните 10 котки бяха затворени в една съвсем малка стая, прозорците бяха затворени, нямаше никъде оставена вода, животните бяха като скелети, все едно не бяха яли доста отдавна. Естествено, моето коте, което й бях дала преди 2 месеца, вече го нямаше. Чувах лай от другите стаи в къщата и както по-късно ми казаха нейни съседи, тя излизала навън да разхожда кучета на верижка, които също така, приличали на скелети. Това, което всъщност оставам за край на моята история е, че подозирам, че всички тези бедни животинки , толкова заслабнали, ставаха храна на нейния питон...
Тя ме изпрати с думите: "Питонът ме пази, той е моят закрилник, като излизам го пускам пред входната врата и никой не може да припари" , каза тя със зловеща усмивка!
Автор: Anonymous

 

Убийци

Трябва да се публикуват снимките на такива "хора" та когато някой реши да подарява малко,беззащитно създание,да бъде информиран и да не прави грешката да го оставя в зли ръце!