Зверствата към животните не се криминализират поради несигурност на народните ни избранници

Вчера, 02.04.2009 г. след объркано и повратно гласуване в пленарна зала Българският Парламент зае половинчата позиция по отношение насилието над животните, като обяви за престъпление организираните боеве с животни, но остави без наказателна санкция особената жестокост към животните.

Запис на гласуването можете да чуете тук: http://www.zshare.net/audio/5807210863fa19e8/

Радостни сме от факта, че позорно явление като организираните боеве с животни най-после е обявено за престъпление от българския законодател. Но недоумяваме какви бяха причините толкова проста и логична стъпка като инкриминацията на зверства към животни да бъде заобиколена. - споделя доктор Мила Бобадова, представител на Гражданска група „Град за отговорни хора”.

Криминализацията на тези две деяния беше заложена още в Закона за защита на животните, който е в сила от 31 януари 2008г. Тогава с формалния мотив, че Наказателният кодекс не може да бъде променян „на парче”, макар да има принципно съгласие с тези мерки, ангажиментът беше отложен за неопределено време.

Моментът настъпи когато назря необходимост от многостранни промени в НК и бяха внесени 14 законопроекта за неговото изменение и допълнение, между които и предложение за криминализация на зверствата към животни и организираните боеве с животни с вносители Евдокия Манева и Елиана Масева от ПГ на ДСБ.

В законопроекта подлежащите на наказателна отговорност деяния бяха изброени и ясно дефинирани, за да не подлежат на интерпретации. Отново с формален мотив, че това е наказателен кодекс, а не филм на ужасите, Парламентарната комисия по правни въпроси не подкрепи законопроекта. Въпреки това той беше приет на първо гласуване след драматично изказване на г-жа Манева в пленарна зала.

Преди второ гласуване бяха внесени няколко предложения за редакция на текстовете, които да удовлетворят критериите на Правната комисия. Неин ангажимент беше да подбере и състави окончателния законопроект така, че той да е юридически и стилистично издържан в обичайния за наказателното право изказ. В резултат на своята работа, комисията представи за второ гласуване текстове, които подкрепи.

При обсъждането на второ гласуване законопроектът срещна неочаквана след първото гласуване съпротива, съпроводена с много ирония. Надка Балева от ПГ на БСП се обяви срещу криминализацията с мотива, че ще пострадат онези, които убиват риба с чук в рибния магазин или колят прасе с тъп нож, което предизвика въпроса на Любен Корнезов дали рибата е гръбначно животно. Четин Казак от ПГ на ДПС изказа опасения, че ще бъдат заплашени исконни традиции на мюсюлманския етнос като ритуалните жертвоприношения. Борислав Ралчев от ПГ на БНД заяви, че чрез административните наказания в ЗЗЖ българският парламент вече „се е отчел” по въпросите на хуманното отношение към животните и не е необходимо да залага опасни формулировки в НК, които могат да доведат до това, че ако удариш коте, това да се тълкува като особена жестокост и да попаднеш в затвора; или до необходимост КАТ да прави изследване относно скоростта, с която „тичат бездомните кученца” по улиците.

Самият председател на комисията по правни въпроси Янаки Стоилов демонстрира незаинтересованост от текстовете с мотива, че трябва да се погрижим за хората и че не е предложена наказателна санкция за безотговорни стопани, които допускат отглежданото от тях животно да нарани човек. На цитати от Наказателния кодекс на Австрия той реагира с изказването, че не е необходимо да копираме всичко от Европа, откъдето идват и ужасни неща, а след като стана ясно, че дебатът ще бъде бурен и продължителен заплаши, че ако още се обсъжда темата, ще предложи всичко да отпадне.

По време на обсъждането, председателстващият заседанието Любен Корнезов си позволи многократни подмятания и насочващо поведение, от които стана ясна категоричната му отрицателна настройка към приемане на подобни текстове в НК.

В защита на законопроекта се изказаха Евдокия Манева, Антонела Понева,  Иван Иванов, Мария Капон и Анастасия Мозер. Те нееднократно успокоиха своите опоненти, че всички въпроси, свързани с ритуалните жертвоприношения, както и с начините, по които да се умъртвяват животни, предназначени за храна, и други спорни въпроси, са решени в действащото законодателство и формулировката „умишлено и противозаконно” умъртвяване на животно няма да позволи да бъдат наказани хора, спазващи действащите закони, неволно причинили смърт на животно или пък извършващите религиозни ритуали, като за запознатите е ясно, че в същността на тези ритуали е залегнала липсата на жестокост. Те припомниха, че няма цивилизована държава, в чийто наказателен кодекс да не са включени такива текстове, както и причините за това – фактът, че насилието над животни е прелюдия към насилие над хора и че в световен мащаб хуманното отношение към животните е мерило за нивото на развитие. Те увериха колегите си, че ще подкрепят всяка инициатива или текст, насочен към превенция на насилието над хора, но в никакъв случай жестокостта към животните няма да помогне на добруването на хората.

„Град за отговорни хора” добавят, че причинена от домашен любимец травма на човек е престъпление по непредпазливост и са многобройни примерите, че допусналите това носят наказателна отговорност.

В резултат на обсъжданията Янаки Стоилов като председател на Комисията по правните въпроси) предложи опростена редакция на първия от предложените два члена, в която бяха премахнати оспорваните от г-н Ралчев термини като „тежко и трайно увреждане” и „особено мъчителен начин” и беше добавено изрично, че наказателна отговорност ще се търси само при наличие на умисъл.

Гласуването на текстовете премина дори още по-несъстоятелно от дебатите. Първоначално беше гласувана предложената от Янаки Стоилов редакция по чл.325а, отнасящ се до проявите на особна жестокост към животните. Предложението беше подкрепено почти единодушно, с един единствен глас против! Борислав Ралчев, обаче, поиска прегласуване... защо? Защото открито призна, че не е наясно с текста, наложи се дори председателстващия заседанието да изчете текстовете на глас. Призна и че не е компетентен с материята като цяло, но е против използването на понятието „трайно” или „постоянно увреждане”, тъй като „няма да бъркаме животните с хората”. Представител на „Град за отговорни хора” поясни: „Това е един интересен аргумент, при положение че колегите му както на дебатите в зала, така и в комисията, поддържаха теорията, че не бива да се въвежда нова терминология по отношение на животните, а задължително да се ползва вече съществуващата в наказателното право.” За съжаление, обаче, въпреки разясненията на Евдокия Манева, мнозинството народни представители също бяха толкова незапознати с материята и терминологията и при повторното гласуване отхвърлиха предложенията на г-н Стоилов.

Подигравателни подмятания от залата се лееха както от Татяна Дончева и Надка Балева, така и от представители на ДПС.

Отново се включи Борислав Ралчев, с думите „Аз съвсем ясно си признавам- претендирам, че това ми е материя, но много трудно се ориентирах при това гласуване в нея” и „Моето предложение беше само за ал. 2. Сега виждам, че то се е изтълкувало като гласуване против целия чл. 325а.”. „С какво това очевидно почиващото на недоразумение искане на г-н Ралчев уплаши останалите, че промениха вота си на прегласуването?” – питат „Град за отговорни хора”.

Иван Костов даде предложение да не се гласува този параграф веднага, а да се прецизира. Янаки Стоилов, обаче, демостративно се изказа, че „с този въпрос повече няма да се занимава” и „който иска да прави редакция”. В този момент дори представители на ДПС (Нихат Кабил) се възмутиха и изразиха мнение, че всеки един текст може да бъде подобрен. Подобно еднолично изказване на председател на комисия де факто е крайно недопустимо, но за съжаление повлия гласовете на присъстващите, които отказаха прецизиране на текста.” – коментира д-р Бобадова.

Последва гласуване на първоначалния вариант на комисията за чл.325а. Парадоксално, но факт – единствено заради спорове по определен термин (неясен само за някои от народните ни представители), българският парламент НЕ ПРИЕ инкриминирането на варварски жестоки прояви в нашето общество, каквото е особената жестокост към животните. Положителното в цялата ситуация е, че накрая се прие чл.325б в целия му текст, включващ утежняване на наказанието при именно провеждането на боеве с животни в присъствие на малолетни и непълнолетни

В крайна сметка депутатите декларираха, че за тях особената жестокост към животните не е престъпление и напълно отрекоха отдавна доказаната й връзка с насилието към хора. „Питаме се дали това беше недоразумение или грижливо подготвен сценарий. Припомняме, че в свое интервю пред БНР след първо гласуване на законопроекта г-жа Манева изрази опасения, че ще бъде направено всичко възможно текстовете да бъдат бламирани и обезличени. За жалост опасенията й се оправдаха.” – коментират от Град за отговорни хора. „За разлика от нормалния свят, където позиция, защитаваща животните, е престижна, в България политиците се опасяват, че ще навредят на рейтинга си и ще бъдат подложени на подигравки, ако покажат такова отношение. Това, комбинирано с непознаване на текстовете от действащото законодателсто относно животните и неизаинтересоваността по тази специфична материя доведе до вчерашния резултат.” – добавят те.

Във връзка с предстоящите промени в НК групата проведе кампания „Срещу насилието”, която само за две седмици събра над 31 000 подписа от свои съграждани в подкрепа на инкриминацията, които бяха внесени в Парламента и съответните институции. „За съжаление много от народните ни избраници доказаха, че мнението на такъв голям брой гражданите е без значение за тях и лесно може да бъде пренебрегнато.” – твърдят от групата. Те са на мнение, че парламентаристите буквално са се подиграли със становището на хората, които очакват да ги подкрепят на изборите. „Петицията ни беше адресирана и до Министъра на правосъдието. Това е единствената институция, която ни удостои с официален отговор и той гласи, че в Министерство на правосъдието се подготвя нов Наказателен кодекс на Република България и нашите искания ще бъдат взети под внимание при разработката му.

От гражданската група няма да се поколебаят в условията на предизборна обстановка да направят в своя сайт резюме на поведението на политическите сили и народни представители относно цялостното развитие на темата в Парламента и да анализират моралната им позиция по въпроса за цивилизованото отношение към насилието над животните. Тяхната надежда е в следващия Парламент да има повече депутати със зряло или поне информирано виждане по тези въпроси.


Гражданска група "Град за отговорни хора" е неформална общност от хора, споделящи позитивно отношение към животните, радост от общуването с тях и недоволство от неадекватното институционално отношение към проблемите, свързани с животните в България. Цел на групата е постигане на по-добре балансирани отношения между стопаните на домашни любимци и безразличните към тях, безконфликтно съжителство в съвременния урбанизиран град с повече внимание към отговорното поведение и на двете страни и уважение към законите и нормите.

В минала своя кампании те успяха да се преборят със съседската намеса в личния живот, заложена в предложени текстове в Закона за управление на етажната собственост, които да позволят съседска забрана за отглеждане на домашен любимец. Стартираха инициатива "Чист град за децата и техните кучета" с почистването на един от любимите за разходка с куче столични паркове, което смятат да превърнат в традиция. Планират кампании срещу две явления, които имат голям принос за свръхпопулацията от скитащи животни в българските градове, но традиционно остават без внимание - безогледната и безконтролна търговия  и  внос на животни и безотговорното домашно развъждане на животни компаньони.

За контакти:

Гражданска група „Град за отговорни хора”, уебсайт: www.city4people.eu

е-мейл: info@city4people.eu, тел: 0899 61 51 09

 

And we mac makeup wholesale

And we mac makeup wholesale understand the importance of Customer mac cosmetics wholesale Service, and will provide the cheap mac makeup best service to our customers. If mac makeup any question, please feel free to contact us. You can click the Online Help to contact us, or you can contact us via email, we will reply you as soon as possible in our working time. Usually we ship out the packages by EMS, DHL. It takes about 5-9 days from the packages to arrive.

Diesel jeans provide a

Diesel jeans provide a variety of new designed styles with sale price for your selection within a certain limited period. Mens diesel jeans and womens diesel jeans both have first class quality, durable and stylish design features. Diesel jeans sale has won high reputation and brought very comfortable feeling for many customers from all over the world. It’s always a good choice to shop with cheap diesel jeans. If you are serious about baseballbat and you want to be at the top of your game, you have come to the right place. Baseball shop stocks a complete line of the advanced baseball youth bats, louisville slugger bat, baseball bats wood and more other baseball bats on sale.
http://www.dieseljean-sale.net/
http://www.baseballbat-sale.org/

Bling never had it better! To

Bling never had it better! To get noticed these days, you really need to be at your glittery best. Sequins, zardozi, beads, crystals and stone work on sarees and salwar kameezes make any outfit dazzle.Zari appliqués and thread work also bring out the best in any outfit. Resham thread work salwar kameezes are a Coach Factory Online must-have in any wardrobe. They can be jazzed up for any occasion with the right up of jewelry and accessories. coach outlet store online The mantra for bling is the brighter and bigger, the more beautiful. So go ahead and bring coach factory outlet online the bling on! After all, if you have it, then why not www.louisvuittonpursebag.com flaunt it.Recently, I overheard someone say that pink is coach outlet online the new red and red is passé when it comes to Indian fashion. I beg to differ! Pink is pink and red is, well, red. Both these classic colors have their own place and make their own style statement.Red will always be a favorite. Other colors will come and go but the coach handbags outlet love for red will always remain. A red chiffon saree or a red bridal lehenga are irreplaceable fashion classics. Pink will also always be a favorite. A pink salwar kameez or a pink lehenga saree will always exude youthful elegance and will always find its place in an Indian wardrobe.So, in the battle of pink vs red, it’s clear that they’re both much loved coach outlet online and here to stay fashion favorites.The Punjabi seasonal festival, Lohri, is a few days away. A day that marks the coach outlet online eve of the winter solstice, it’s a festival celebrated with much fanfare.This Lohri, we suggest going traditional. Gather around the bonfire sporting the most stylish Patiala salwar kameez. The Patiala salwar is comfortably loose to wear with pleats that give it a trademark look. The kameez that goes with a Patiala salwar should ideally Louis Vuitton Purses be knee-length to highlight the elegant coach purses outlet fall of the pleats. Slip on a pair of juttis, put on some bangles and weave a parandi in to your hair for a truly Punjabi look.

Che Guevara wore a signature

Che Guevara wore a signature barbour jacket during his travels around South America. Legend has it that Steve McQueen, a devotee of the brand barbour jackets men in the 1960s,For barbour jackets ladies once cancelled a date with his girlfriend Ali McGraw because his barber jackets needed waxing. More recently, Daniel Radcliffe has been costumed barbour sale in the label on screen as Harry Potter, and Angelina Jolie has taken to wearing barbour jackets off-set. Charming and top quality nudie nudie are here ready for you. The nudie jeans in the nudie jeans nudie jeans online sale on a discount. You can get the top jeans at a reasonable price. No matter you like the jeans nudie The nudie dry will always try to give you the best.
http://www.barbourjacket-shop.net/
http://www.nudiejeansale.net/

Every girl is longing for a

Every girl is longing for a perfect wedding. Coast wedding dress will turn you into one of the most gorgeous bridals in the world. Sophisticated and beautiful design coast dresses are affordable for most girls because most coast dresses uk from coast sale are on sale now. I’m sure coast dresses for weddings can meet every of your expectation and give you a romantic and nice wedding. Ladies, come to coast clothing sale to choose your own coast dress!

http://www.coast-dress-sale.com/

The barber jackets in The

The barber jackets in The South Shields-based firm may have built its reputation on barbour mens jackets but stressed again this year that sales are being driven by the increasing popularity barbour jackets women sale of its broadening range of products to include knitwear and barber coats .The privately-owned firm is more than just a major employer barbour jacket sale in South Shields and chairman Dame Margaret Barbour sale has led the Barbour Foundation to support charities. Coast dress is very popular in Britain for its sophisticated design and top quality. Before going to a party, you’d better take a visit in coast clothing store. Here you can find numerous coast dresses for all kinds of occasions. Wedding dress is the best sellers in coast store. You definitely can’t wait to get married after seeing stunning coast wedding dress !

http://www.barboursale-uk.com/
http://www.coastdressonline.net/

Good news for you. Good

Good news for you. Good coast are here. Get your coast clothing,coast dresses and coast dress from the coast online. There are occasion wear dresses, cheap bridesmaid dresses uk and Coast Bridal Dresses for you. The occassion dresses and Coast One Shoulder Dress are good, too. All with good quality. You should go.

http://www.womendressstore.net

html: Almost everyone likes

html:

Almost everyone likes the bags michael by michael kors. All ladies want to have their own bags kors michael kors. If you are fond of the kors bags, come to the michael kors online store. The kors, also called michael kors michael kors, sale hot here. The kors by michael kors will tell you who is michael kors. You can also lead a colourful life with the michael kors michael. Wish you a happy life with the michael kors.

http://www.michaelkorsbag-store.com

The diesel jeans In the year

The diesel jeans In the year 1847,they had made collaborations with Christian Dior for manufacturing clothes diesel jeans online sale Things were going pretty well until 1926, diesel online when they achieved another milestone and started producing knitwear which became the signature diesel store collection of the brand. You can without a doubt set a new craze of trend by sporting Diesel jeans from this manufacturer. It would benefit you to diesel jeans mens glance classy and fashionable and you would be effective diesel shop online in attracting many people as a result of your attire. Just invest in an your fashion jeans to simply just search wonderful

http://www.dieseljeanssaleuk.net

Miami Heats Snapback Internet

Miami Heats Snapback Internet marketing Training in the Efficient Space As soon as my son enjoyed that role connected with Jack within In to the Hardwoods, his / her higher school’s musical technology, Miami Heats Snapback Hats Post volunteered that they are that back-up mother or father in the Efficient Space one particular nights. (That Efficient Space is a off-stage space in the theatre by which actors can certainly alter outfits or maybe relaxation even though they’re looking forward to its cues. )#) Miami Heat Hats Because the back-up mother or father, Post had to be set by using duct tape for any sexy outfits, bobby pins for any fallen hairdo—whatever.

Nonetheless NFL Snapback Hats all attended efficiently which nights, so I just lay backside in addition to noticed. It was amazing watching all those youngsters! Still living there in the Efficient Room—as good because NBA Snapback Hats to the stage—were key points which canine success not just in the private lives nonetheless MLB Snapback Hats in the businesses in addition to private practices, also. Post couldn’t rest which nights until eventually Post written them along. Right now I’m pleased to reveal them along. Never give up.

Knit Hats One particular girlfriend cried following on from the cutting open nights efficiency, feeling she’d truly flubbed your girlfriend quite MLB Knit Hats challenging role because the witch in addition to especially your girlfriend singing. Another present, she returned absolutely established to make NBA Knit Hats money in addition to saved up any laser-like power completely that evening. Because bloke students congratulated your girlfriend about one particular range or maybe another, she’d state, “Thanks, nonetheless I’m not executed nonetheless, ” NFL Knit Hats in addition to sharpen your girlfriend focus. She nailed it which nights!

NHL Knit Hats Think about consuming which power, which gritty resolve to make money, in to your time and effort to receive fresh customers or maybe grow your organization! Obtain a good service staff with regards to you. Supreme Knit Hats Any present doesn’t take without getting a good service staff. That scholar step team with regard to In to the Hardwoods appeared to be so excellent which as soon as Milwaukee Bucks Snapback Hats on the list of actors overlooked your girlfriend cue because the successful off-stage thoughts in the giantess, that step supervisor bellowed that outlines himself. Moreover, to be a self-employed hypnotherapist or maybe private coach, or maybe your own business owner, it is essential to obtain any staff which supports you and may crunch struck as soon as you’re out. Prepare yourself. More than which, don’t prevent arranging. Oklahoma City Thunder Snapback Hats I used to be changed to check out even well-rehearsed students care so much with regards to its performances in the musical technology that they learn more than its outlines in addition to hummed its songs before every world.

This Orlando Magic Snapback Hats specific speaks into a want with regard to fineness, with regard to ongoing advancement. Just what guidelines is it possible take—and keep taking—to prepare yourself your small business, Baltimore Ravens Snapback Hats your own training, with regard to the type of progress you desire? Visualize success. Before his / her over-the-top world because the wolf wanting to encourage Minor Reddish colored Driving Cover off your girlfriend route, one particular scholar would sit in the Efficient Space, close his / her face in addition to visualize themselves Buffalo Bills Snapback Hats because the canine awful gentleman. This individual never never wow that audiences with his larger-than-life efficiency. I believe visualization is definitely underappreciated in addition to underutilized organization talent. Give consideration in addition to improvise.

Chicago Bears Snapback Hats Once the set alter dragged about before one particular world, it grew to become distinct which there were difficulties guiding that drape. That quick-thinking scholar trying to play that narrator ad-libbed to get more compared to several units as you move problem appeared to be preset. Cleveland Browns Snapback Hats This specific essential theatre talent fantastic motto with regard to organization as well as for living. Acknowledge your own role in the much larger snapshot. In the perform or maybe musical technology, one particular nature can’t zig with regard to another zags. In other words, other people be determined by to complete your own part. So in the event you prevent by yourself from treading boldly in to your own success, it doesn’t impact only you, but additionally all people in addition.

Costume that part and you may become it. Dallas Cowboys Snapback Hats This is why costuming is actually these kinds of a significant component to theatre. Running a business, “dressing that part” is actually a lot more within the conduct you put on approach clothes you might have about. Let’s state, Denver Broncos Snapback Hats by way of example, which you’re talking your own very first 2 year contract which has a organization with regard to mind wellbeing products or maybe executive training. Instead of stress with regards to your own inexperience, you’ll end up being more prone to obtain gig in the event you adopt a good approach such as “So imagin if it’s my very first negotiation. Detroit Lions Snapback Hats I understand just what I want, just what my products tend to be really worth in addition to wherever I’m ready to bend. ” Once you get rid of your way, temporary halt for any next.

Pretty Green Bay Packers Snapback Hats much get rid of some of our approach from time to time. For actor or actress, another person will give food to you your own collection from off step. If the route you'll want to ingest your business isn’t distinct, it may well signify you'll want to create a break up from that all to replenish by yourself.

Perform one New England Patriots Snapback Hats particular role at a time. Even within all those slapstick-y performs by which not one but two actors perform twenty four tasks, that tasks nonetheless end up being enjoyed one particular at a time. To be a self-employed or maybe small-business particular person in charge of twelve several “hats, ” New Orleans Saints Snapback Hats it’s helpful to remember to put on one particular ushanka at a time. End up being that CFO, then end up being that internet marketing official, then that pc professional. As soon as they’re all “speaking” at a time, the result is actually chaos, not clearness. Commemorate your own success.

Post dearly Oakland Raiders Snapback Hats loved watching the many students commemorate one another in addition to themselves every nights once an awesome present. Philadelphia Eagles Snapback Hats It’s effortless to forget about celebrating as soon as you will discover so many additional tasks waiting for your own consideration. Nonetheless before you start celebrating your own completions, Pittsburgh Steelers Snapback Hats your own achievements, you’ll notice any distinction within how you feel with regards to your small business in addition to by yourself.

No matter whatever juncture

No matter whatever juncture or place it is, the best handbag should be the one that is able to carry every necessary thing and looks great on your personality too. Michael Kors outlet stores

cheap jerseys wholesale

cheap jerseys
wholesale jerseys
nfl jerseys
nba jerseys
mlb jerseys
nhl jerseys
www.cheapnfljerseysleague.com

cheap Pro Bowl jerseys
cheap Cardinals jerseys
cheap Falcons jerseys
cheap Ravens jerseys
cheap Bills jerseys
cheap Panthers jerseys
cheap Bears jerseys
cheap Bengals jerseys
cheap Browns jerseys
cheap Cowboys jerseys
cheap Broncos jerseys
cheap Lions jerseys
cheap Packers jerseys
cheap Oilers jerseys
cheap Texans jerseys
cheap Colts jerseys
cheap Jaguars jerseys
cheap Chiefs jerseys
cheap Dolphins jerseys
cheap Vikings jerseys
cheap Patriots jerseys
cheap Saints jerseys
cheap Giants jerseys
cheap Jets jerseys
cheap Black jerseys
cheap 5XL jerseys
cheap Raiders jerseys
cheap Eagles jerseys
cheap Steelers jerseys
cheap Bowl jerseys
cheap Realtree jerseys
cheap Chargers jerseys
cheap 49ers jerseys
cheap Seahawks jerseys
cheap United jerseys
cheap Rams jerseys
cheap Bowl 2012 jerseys
cheap Bowl jerseys
cheap Buccaneers jerseys
cheap Titans jerseys
cheap Redskins jerseys
2011 World Series jerseyss
Arizona Diamondbacks jerseys
Atlanta Braves jerseys
Baltimore Orioles jerseys
Boston Red Sox jerseys
Chicago Cubs jerseys
Chicago White sox jerseys
Cincinnati Reds jerseys
Cleveland Indians jerseys
Colorado Rockies jerseys
Detroit Tigers jerseys
Florida Marlins jerseys
Houston Astros jerseys
Houston Colts jerseys
Kansas City Royals jerseys
Los Angeles Angels jerseys
Los Angeles Dodgers jerseys
Miami Marlins jerseys
Milwaukee Brewers jerseys
Minnesota Twins jerseys
Montreal Expos jerseys
New York Mets jerseys
New York Yankees jerseys
Oakland Athletics jerseys
Philadelphia Phillies jerseys
Pittsburgh Pirates jerseys
San Diego Padres jerseys
San Francisco Giants jerseys
Seattle Mariners jerseys
Seattle Pilots jerseys
St.Louis Browns jerseys
St.Louis Cardinals jerseys
Tampa Bay Rays jerseys
Texas Rangers jerseys
Toronto Blue Jays jerseys
Washington Nationals jerseys
World Series jerseys
2012 All Star jerseys
All Star jerseys
Anaheim Ducks jerseys
Atlanta Thrashers jerseys
Boston Bruins jerseys
Buffalo Sabres jerseys
Calgary Flames jerseys
Canadians Hockey League jerseys
Carolina Hurricanes jerseys
Chicago Blackhawks jerseys
Colorado Avalanche jerseys
Columbus Blue Jackets jerseys
Dallas Stars jerseys
Detroit Red Wings jerseys
Edmonton Oilers jerseys
Florida Panthers jerseys
Hartford Whalers jerseys
Los Angeles Kings jerseys
Minnesota Wild jerseys
Montreal Canadiens jerseys
Nashville Predators jerseys
New Jersey Devils jerseys
New York Islanders jerseys
New York Rangers jerseys
Olympic Canada jerseys
Olympic USA jerseys
Ottawa Senators jerseys
Philadelphia Flyers jerseys
Phoenix Coyotes jerseys
Pittsburgh Penguins jerseys
Quebec Nordiques jerseys
San Jose Sharks jerseys
St. Louis Blues jerseys
Tampa Bay Lightning jerseys
Toronto Maple Leafs jerseys
Vancouver Canucks jerseys
Washington Capitals jerseys
Winnipeg Jets jerseys

cheap custom jerseys NFL

cheap custom jerseys
NFL Jerseys
MLB Jerseys
NBA Jerseys
NHL Jerseys
Cheap Custom NFL Jerseys
Cheap Custom NHL Jerseys
Cheap Custom MLB Jerseys
Cheap Custom NBA Jerseys
Cheap Custom Reebok NFL Jerseys
Custom Reebok NFL Jerseys
Customized Reebok NFL Jerseys
Cheap Custom Reebok NFL Jerseys from China
Cheap Custom NHL Jerseys
Custom NHL Jerseys
Customized NHL Jerseys
Cheap Custom NHL Jerseys from China
Cheap Custom MLB Jerseys
Custom MLB Jerseys
Customized MLB Jerseys
Cheap Custom MLB Jerseys from China
Cheap Custom NBA Jerseys
Custom NBA Jerseys
Customized NBA Jerseys
Cheap Custom NBA Jerseys from China
cheap Custom 2011 Pro Bowl Jerseys
cheap Custom Arizona Cardinals Jerseys
cheap Custom Atlanta Falcons Jerseys
cheap Custom Baltimore Ravens Jerseys
cheap Custom Buffalo Bills Jerseys
cheap Custom Carolina Panthers Jerseys
cheap Custom Chicago Bears Jerseys
cheap Custom Cincinnati Bengals Jerseys
cheap Custom Cleveland Browns Jerseys
cheap Custom Dallas Cowboys Jerseys
cheap Custom Denver Broncos Jerseys
cheap Custom Detroit Lions Jerseys
cheap Custom Green Bay Packers Jerseys
cheap Custom Houston Texans Jerseys
cheap Custom Indianapolis Colts Jerseys
cheap Custom Jacksonville Jaguars Jerseys
cheap Custom Kansas City Chiefs Jerseys
cheap Custom Miami Dolphins Jerseys
cheap Custom Minnesota Vikings Jerseys
cheap Custom New England Patriots Jerseys
cheap Custom New Orleans Saints Jerseys
cheap Custom New York Giants Jerseys
cheap Custom New York Jets Jerseys
cheap Custom Oakland Raiders Jerseys
cheap Custom Philadelphia Eagles Jerseys
cheap Custom Pittsburgh Steelers Jerseys
cheap Custom San Diego Chargers Jerseys
cheap Custom San Francisco 49ers Jerseys
cheap Custom Seattle Seahawks Jerseys
cheap Custom St. Louis Rams Jerseys
cheap Custom Tampa Bay Buccaneers Jerseys
cheap Custom Tennessee Titans Jerseys
cheap Custom Throwback Jersey
cheap Custom Washington Redskins Jerseys
cheap Custom Women Jerseys
cheap Custom Youth Jerseys

cheap Custom Cardinals jerseys
cheap Custom Falcons jerseys
cheap Custom Ravens jerseys
cheap Custom Bills jerseys
cheap Custom Bears jerseys
cheap Custom Bengals jerseys
cheap Custom Bengals jerseys
cheap Custom Browns jerseys
cheap Custom Cowboys jerseys
cheap Custom Broncos jerseys
cheap Custom Lions jerseys
cheap Custom Packers jerseys
cheap Custom Texans jerseys
cheap Custom Colts jerseys
cheap Custom Jaguars jerseys
cheap Custom Chiefs jerseys
cheap Custom Dolphins jerseys
cheap Custom Vikings jerseys
cheap Custom Patriots jerseys
cheap Custom Saints jerseys
cheap Custom Giants jerseys
cheap Custom Jets jerseys
cheap Custom Raiders jerseys
cheap Custom Eagles jerseys
cheap Custom Steelers jerseys
cheap Custom Chargers jerseys
cheap Custom 49ers jerseys
cheap Custom Seahawks jerseys
cheap Custom Rams jerseys
cheap Custom Buccaneers jerseys
cheap Custom Titans jerseys
cheap Custom Redskins jerseys

"Why England?" I ask. "You

"Why England?" I ask. "You speak fluent French, why

Coach Outlet

not claim asylum here?"He looks at me for a few seconds before saying: "Come with me,

Coach Outlet Store Online

come and see where I live."In the next street, directly opposite

Coach Outlet

some private houses, I see a row of makeshift tents fashioned from patched tarpaulin, rubber sheets and

Coach Outlet

supermarket carrier bags.Anwar lifts one of the tarpaulins and shows me a

Coach Outlet Online

filthy mattress littered with damp blankets, odd shoes and some mouldy bread. It smells as acrid and rotten as a sick room and I have

Coach Factory Online

to withdraw my head quickly."Seven of us sleep here. But in the night the police come,"

Coach Outlet Online

he says. "They spray everything with gas so we can never use it again and then we have no cover from the rain

Coach Outlet

and no more clothes."In Syria," he continues, "we see television programmes about France - we

Coach Factory Outlet

learn it is the country of freedom, of human rights and solidarity."He looks at me closely and asks: "Do you think this

Coach Factory Outlet

is a country which respects human rights? I have nothing here, Madame."In the queue for the minibus

Coach Outlet Store

to take the migrants to nearby shower blocks, I chat to Pierre - an elderly local man, with very pale,

Coach Outlet

watery blue eyes who used to volunteer at Sangatte and now helps

Louis Vuitton Outlet Online

out at the soup kitchen, despite an obvious illness that

Louis Vuitton Outlet Online

makes him shake.Local charities struggle to help the migrantsHis account

Burberry Outlet

of the last day of the asylum centre has

Coach Outlet Store Online

biblical overtones."It was five degrees outside and raining so hard that everywhere was flooded,"

Coach Outlet Online

he says quietly. "And when these exhausted men came looking for a bit of shelter they were just turned away and the door locked on th.

The Obama Coach Outlet Store

The Obama

Coach Outlet Store Online

Administration says it will not tolerate the use of chemical

Coach Factory Outlet Online

weapons by Syria’s Bashar Assad amid reports the dictator has

Coach Factory Outlet Online

stored the ingredients needed to make sarin. What is sarin,

Coach Factory Outlet Store

and how dangerous is it?Sarin, a man-made, fast-acting and highly toxic

Coach Factory Outlet Online

nerve agent, was originally developed in Germany in 1938 to be used

Coach Handbags Outlet

as a pesticide. But according to the U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC),

Coach Bags Outlet

it is far more potent. Sarin can be mixed in liquid to poison drinking

Coach Factory Outlet Store

water and food, or released as a gas, where it may pose greater risk

Coach Factory Online

to a larger number of people.Victims generally have no idea when

Coach Factory Outlet Online Store

they’re being exposed. Sarin is a clear, odorless, colorless and

Coach Outlet Online

tasteless liquid

Pinch you pinch. "The Zhang

Pinch you pinch. "The Zhang coach factory Li Jiao quickly touch the money in their own pockets, is gone, she exclaimed:" It's over, the money is gone in my bag, sister brother louis vuitton purses must touch to reach paying the money to me! "He ran channel:" I have not touched your money, your money must be grilled brother to touch. "Li Jiao said:" Steak the brother not others, Grilled brother is your bad sister brother! I arrived home, me the money still. Your wine, I'm drunk, and he touched me money away. My thirty thousand dollars two years to live frugally, earned with tears, to take home to mom. Sister brother unreasonable, not only an insult to my body, go my money Youmo. My sister is my compatriots and sisters, you see the name of mother, called her husband the money he owes me. Anita Cheung said: "You're far Heung night total of those clients knead the past, that rub over, everyone rubbing too; Tonight you brother eat drunken rubbing your look, you should forgive him." Not wash your dirty linen in public, do not pile of feces does not stink to it the weight of the state smelly. Your brother-in-law really touched your money, your money is definitely out of the way, our home should also pick up your money with you. "Zhang Li Jiao angrily scolded:" Hey, it seems you two The hole is cheap coach purses in cahoots to plot against me. You two strokes the days playing Wulei caught the evil men and women dare to eat her mother's dutiful son money. I limit you within five minutes of the money he owes me, Alternatively, I'm going to call the police! "Anita Cheung said:" You're going to hang himself, there is a rope! "Zhang Li Jiao dressed, the shoes will go to the police, any contingent Korea Jiao hold wrestled to the ground, Korea Jiao cry:" Help, sister brother murder through a hold! "So home without coach outlet neighbors, so that no one heard. Anita Cheung grip vail plugged Zhang Li Jiao mouth, He ran through from the lower back on taking the dagger reached Zhang Li Jiao chest. Poor Lai Jiao, Pink painted, stained with blood, clothing, Vengeful died, a poem sighed and said:"Compatriots wins Lu What injustice, the crows feeding bully phoenix luan.Difficult to avoid the evil wind nobile broken, hate breaking autumn lotus residual! 'Murderer kill ring awakened by the bed, the four-year-old baby, that baby saw the empress killed on the ground, a pool of blood flow, scared wah crying, his mother quickly get sugar to his funny live.Murderer amputated Korea Jiao of meat cook to pigs to eat. When he cut off the breasts and pussy, authentic to himself: "These two things as valuable, as charming as precious, showed that pigs eat a pity, I have to roast it to do tapas. In his milk body and pussy salted or loaded into a small jar buried in the earth. Anita Cheung Lai Jiao meat pot cooked to pigs to eat. The murderer again Lai Jiao bones fitted with a large jar from the deep house ground.Said Lai Jiao's mother - Shuxian received Korea Jiao's phone has been five coach outlet online days, but not Korea Jiao returned, she was very anxious. In the evening, she made a dream, the dream of Lai Jiao back, she said to his mother: "Mom, I'll give you back to the 30,000 dollars on the Public Security Bureau in the you to the Public Security Bureau to get." Shuxian think The dream behind it does not bode well, and my heart more anxious. She hurried to ask the son-in-law at home. He ran through the couple guilty conscience, to see the mother came, the couple own a perverse expression. Anita Cheung warmly received the mother, her mother said: "sister did not come back, she always went to a friend's house, you're playing with me ..." He ran laxative catch rooster kill to entertain the mother-in-law. -Year-old baby when he killed the rooster Road: "Ah! Kill the rooster's blood did not kill the Goddess blood! To kill cock did not kill the empress terrible!" Just because Komago mouth, then grandmother, emergency off intra-abdominal intestines! Shuxian hear grandson, surprise, instantaneous, she burst into tears, wear a heart like an arrow. He ran through knowing the matter Shui he coach factory outlet even play babe two slap Road: "Your doll crazy talk nonsense!" Hit the coach factory online baby crying. Shuxian remove sugar from the bag to the grandson and grandson received behind the house and asked: "You say kill the rooster did not kill the empress of blood, which the empress killed?" Grandson Road: "My parents kept the Goddess killed. The grandmother asked again: Goddess corpse where to put it? "The grandson said:" Goddess of meat cooked to the pigs ate the bones buried in the house earth from the jar installed. Grandmother listened to grandson Huoji one hundred thousand to be walk. Anita Cheung to drag his mother into the house for lunch, his mother cried and said: "The aging mother forever not board the threshold of your home and into your house is not the meat of his aging mother cuts off for pig feed! I had known that this is your share of cargo, born'll throw urine tank! coach factory outlet online Disobedience unfilial assailant inverse kinds of evil, his aging mother reported that you do not, the law of the land does not to spare you tenrai should punish you ". Anita Cheung knew the matter to bad the jar mouth good seal, coach purses outlet the baby's mouth is difficult to seal.Shuxian anger happens back down on the way home, groggy, heart like burnt. She do not have some ideological struggle: "To want to go to report the woman and son-in-law will be sentenced to death, cut off both their own offspring, and grandson became orphans do not report, my Hyo children are the tragic death in their lives, who for her revenge ? Liyun Wu inverse unfilial name, that I never miss a meal she does good things, why today they kill a chicken to entertain me, they are the dismal Stop stop stop! I prefer when a solitary person, not stay inverse kinds. aging mother if there breath, but also for my daughter's dutiful son redress the grievances of revenge is no wonder that not Korea Jiao and I vote in a dream, that I went to the Public Security Bureau to withdraw money, this is her in the shade away a filial, and this is she wants to mother coach outlet store to the Public Security Bureau to report her innocence ... "she quickly reported the matter to the Public Security Bureau.The day of the Public Security Bureau sent several members of the public security He ran through, Anita Cheung arrest. He ran through, Anita Cheung was sentenced to death and shot immediately. Public Security Bureau He ran through burglary to fetch 30,000 dollars all over Korea Jiao's mother, the public security again Lai Jiao bone dug out called Shuxian calcined bone fire burial. Korea Jiao's mother holding the number of Korea Jiao casket chatter floor crying:Crying sorrow fog rolling, the crying days Lei Yu dripping.Tears in the rivers and the river rose, hate pressure Peak hills Shen!Someone wrote a poem for them, saying:"Relatives could not as good as the birds with the forest, the only house ghost harm household coach outlet store gods.Pole beans do Cai also Zhudou the cell sister too hideous face. '

My only option was to tough

My only option was to tough it up and hunt for discount priced hiking north face jackets on sale backpacks.While looking for discount priced hiking backpacks, I came across the North Face Terra 40, an extremely large and quite technically loaded backpack that gives off the impression of high quality and expensiveness, but is actually priced way lower than it's worth.

à faible résistance Koehler

à faible résistance Koehler Brown "Liverpool" Aujourd'hui, la version non définitive de ce qui est, selon toute vraisemblance le dernier communiqué de LeBron 9,air max a inopinément levé date. Nike air professionnel coussin d'air contient un gaz spécial, à haute pression de façon versé dans le caoutchouc synthétique dure. Liverpool, l'un des plus ancienne équipe de la Grande-Bretagne, LeBron en 2011 pour rendre hommage à un petit nombre de gens de couleur. Nouvelle couleur verte, mettez en surbrillance crête de l'équipe, mais pas toujours leur maillot, de prendre soin de la construction semelle en mousse Air Max 360 et une variété d'autres faits saillants, autour des chaussures. Succès la technologie air max pas cher réside dans le coussin d'air nike air max pas cher professionnelle, spéciale volume de gaz macromolécules est plus grand que l'écart couche de caoutchouc synthétique légère, de sorte que le volume de gaz coussin ne sera pas perdu. Accents noirs peuvent être trouvées sur les chaussures de toute partie de la paroi interne de la langue et le Swoosh nike air max 95.
Action formelle sur le rouge / noir - blanc - vert, la couche supérieure est dominée rouge action.

Responding even more

Responding even more impressively to the aggressive heat was the Killingsworth shirt. Also featuring Dri-Fit tech, the long-sleeved shirt wicked moisture as promised, and wore even better than expected, offering more mobility and comfort than even a basic T-shirt might. Plus, much like the 511 jean, the understated button-down gives little indication of its intended use outside of a small Nike tab on the chest pocket. All in all it seems Nike hit the nail on the head with this blend of considered fashion and sport science tech. Look to air max pas cher's newly launched SkateEveryDamnDay campaign website for more information and where to buy the Killingsworth Dri-Fit button down. It's worth noting the fit was slightly oversized, so we'd recommend going a size down. With a bit of added stretch, the denim responded positively to constant movement while the Vectran kept the denim intact even after a few solid slams. With only 2,000 released worldwide, the air max + Levi's 511 Skateboard Team Edition jean is a tough find, but one well worth the search. Nike's been going in a weird man-becomes-machine direction lately, so it's no surprise that its Olympic-times Camp Victory installation in Eugene, Ore.—a collaboration with design agency Hush, Skylab and others—looked like part of the set from The Bourne Identity. Built at the site of the U.S. Track & Field Trials, Camp Victory was pretty much an interactive showcase of current and future nike air max pas cher products, but the two-way parts were pretty cool and do way more than just shill the brand.

Every great basketball man

Every great basketball man prefer to own a pair of Jordan 7 Raptors sneakers, and air Jordan shoes include the best choice so you might exhibit the style your taste for the Jordan Retro 7 Bordeaux sport soul. When people choice the workout shoes, you will probably notice a number of important tips. The primary and the key one is Jordan 7 Hare fashion, is this extremely fashionable and elegant. Air Jordan Shoes enters in many colors plus they are mixed and matched to produce a pretty funky Jordan 7 Cardinal shoe. Jordan Vintage Shoes that are located in the rear from the shoes gives it an edge that Jordan 7 Grey folks love.

This Air Jordan 4 Black

This Air Jordan 4 Black Cement could be the origin involving culture, Jordan shoes or boots. Michael Jordan shoes or boots, Jordan, people often marvel along at the Air Jordan IV Cement superb performance on the court for golf ball, the Jordan is an independent gene, he on your own Air Jordan 4 Black determines that this movement of many of the attributes. This gene can never be copied, but Jordan 4 Bred's going to be through various methods of transmission by generation to be able to generation. But when you want to review this Air Jordan 4 Retro White history on the right time period, you can make to text message, image and also video files, and, Jordan 4 Grey shoes or boots. Jordan features repeatedly said: "part with the dress shoes that i was component of my Air Jordan Retro 4 White style. " You can easlily use the "Michael Jordan shoes" to talk about Michael Jordan, as well as call his or her Nike Air Jordan 4 shoes, and sometimes it is simply among the two The. Jordan and Nike Air Jordan 4 Retro shoes on this special connection, not suddenly can variety, which is usually 23 twos of boots and jordan 4 black cement shoes with different styles of repeated crashes result associated with our nerve cellular jordan 4 fire red material. Jordan with a stylish and sophisticated movements and five championship rings repeatedly air jordan 4 blue to deepen our own memories these 23 sets of shoes and boots. "Year following year, air jordan 4 military blue shoes or boots, constantly adjusting, but many had the shoes or boots on my personal behalf. " jordan iv blue stated. In point, Jordan shoes or boots, initially viewed as a massive gamble. In 1984 a young Michael Jordan accessed the air jordan 4 cavs NBA, he's considered a new promising celebrity with great. At these times, another massive Nike jordan cavs 4 can be facing your crisis, in 1983 more than a short just one brand on the globe after Adidas jordan 4 cement 2012, Nike's income fell significantly in 1984, they have to do something to bring back the momentum of your. They find jordan cement grey the young Michael Jordan. At the beginning the mass media published some sort of surprising news: jordan 4 doernbecher will probably be 1. 25 million U. ERSUS. dollars, to acquire a out of law school NBA 5 numerous years of "the proper jordan 4 knicks shoes. " Nike opted to "air" for that Jordan line of shoes called "night" includes since turn out to be the representative of jordan 4 cherry stated. One with history's charm is that, when anyone look back to see it with the right jordan retro 6 red time period, you will discover a number of the events was recorded in history, the origin can be a misunderstanding. When jordan 4 cool grey designed the primary generation involving Jordan, Jordan shoes or boots, either him or her self or their teammate Michael air jordan 11 cool grey, as well as Alliance cannot accept such a design. Same set of three colors from a red air jordan 4 doernbecher grayscale, at some time seen as a grandiose style and design. NBA was along with of the air jordan fusion 4 sneakers have specific restrictions, a pair of shoes together they will not allow loads of bright fancy colors, so the little league asked air jordan 4 for sale to experiment with each video game to must pay a great game, very generous this occassion Nike needed out the bucks. Then this set of two air jordan 4 fusion shoes will have a specific status : is disallowed shoes, which appearance different in order to meet the pursuit of the people young minds, and possibly Air jordan 4 black cement from the advertisement has yielded for being written: "October 15, Nike designed a pair of landmark brand new sports sneakers, October 18, NBA gear during this pair involving shoes away, fortunately, NBA is unable to stop people wear most of these shoes.

Air Jordan 11 Shoes is

Air Jordan 11 Shoes is usually awesome and worn out by Jordan while he made his comeback and earned his shining, etc. What are you needing, Go and grab your pair involving Cheap Jordan 11 Sneakers and enjoy your video game, exhibit your style whilst your attitude to the field hockey and activities. Just clinching Jordan 11 Columbia on your website, seeking the perfect shoes for yourself from our various hues and designs Air Jordan 11 Bred footwear, you are going to be surprise and excited for our colorful collocation and decreased prices. Our exact and thorough Jordan 11 Bred pictures provides you with a visualized enlighten of our own wonderful air Jordan footwear and their Air Jordan Bred amazing very low prices will unquestionably not assist you to down. What do you think about our low cost and bright colored air Gray Jordans shoes? Do not really hesitate any more, visit the website, you'll receive good discounts and totally free shipping. Just choice Jordan 11 Black Red by far the most suitable air Jordan shoes to suit your needs and assist you to become the focus with the court. Nike sanctioned online outlet, Jordan Laces to help air jordan the year of 2010, air utmost 2009, air potential 2010 discounted off 50% for you personally with Jordan 11 Columbia free of charge shipping. Air Jordan 1 is created by Nike and seemed to be Jordan's initial shoe which is what clarifies that it's such the iconic Jordan Retro 11 Low shoe.

Cyclists use different Mens

Cyclists use different Mens Cycling Jerseys for instance cycling scarf, riding a bike over sleeve, riding a bike arm warmers and so on. Retro Cheap Cycling Jerseys are loved by cyclist because they create the sporty along with a retro glance. Cheap Cycling Jerseys come in various colorings and tones with a selection of images made on the item. Popular traditional images Cheap Cycling Jerseys will be printed upon it and get been popular by countless customers. When people who moves on a bike tour gowns Cycling Shorts for varying weather condotions that may not be likely to change for the duration of Cycling Team Clothing a one day, it's not to difficult to select proper outfits, but exactly what would happen when you were on the more expanded Trek Cycling Jersey? Then, it is best to definitely find out something within the way split Sky Cycling Jersey assist you to protect your body in both cold and sizzling weather. Considering the modern manufacturing advantages, Long Sleeve Cycling Jerseys not anymore have to help wear too thick apparel that slow down movement and trigger discomfort. Made from very gentle and easy fabric, Cycling Bib Shorts ensure a superb air circulation that ends up in the eradication of moisture.

This north face sale cover is

This north face sale cover is really a diverse outside pursuits inside the north face sale sector, what type of north face outlet snowboarding go well with could be the far better selection http://www.northfacefleecesale.co.uk/?

Това вече е прекалено. Не

Това вече е прекалено. Не разбирам как може да накажат боевете с животни(които в повечето случаи, но не винаги, завършват със смърт) а да не накажат това.... :х

Е,това е поредното

Е,това е поредното разочарование от господата ?!народни?! представители!!!
Възниква въпросът(отново и отново)за какво въобще са отишли в този парламент?Дали, за да Защитават интересите на тъй нар.народ и да се вслушват в неговия глас;при все,че събраните подписи са едно неоспоримо доказателство за постигнато единодушно решение по въпроса за инкриминирането на "особената "жестокост към животните и признак за абсолютна нетърпимост към всички "умишлени"прояви на насилие спрямо беззащитно същество!
И да, аз като (полу)вегетарианка съм готова да заявя(независимо,че това не се възприема от съвременния човек като нещо ненормално или като престъпно деяние,който все още е по-назад и от звяра в джунглата убиващ за да ОЦЕЛЯВА!!!!!!!) ,че убиването на животни за храна(това пак е за удоволствие)също само по себе си е акт на жестокост и липса на човечност! По подобен начин вероятно и канибалите убиват представители от своя вид без да им мине през ума,че това е нещо гнусно,ужасно и отвратително!НАЛИ ИМ Е ВКУСНО!
Но както и да е…едно е ясно-досегашните т.нар.народни п р е д с т а в и -
т е л и(и най- вече онези що са се притеснили,че приемането на такова становище ще урони и без това техния липсващ авторитет!) показват абсолютно малоумие и посредственост,късогледство и тесногръдие;липса на каквато и да е гъвкавост и новаторско мислене!
…Какво ли още ще ни се стовари на главите??? С идващото ново правителство? Пожелавам на всички ни да бъде по-добро от всички досега! Амин!

Бих казала ,че управниците не

Бих казала ,че управниците не са животни!!!Те са нещо мноооооого по долно и мръсно от тях!!!!Искам и с тях да се отнасят така както с милите животинки ,които се мъчат,за да видят какво е.Идиоти....

Абе хора, опомнете се! Тия

Абе хора, опомнете се! Тия наши "МИЛИ ИЗБРАНЦИ" мислят само едно - КАК ДА СИ ЗАПАЗЯТ ТОПЛИТЕ МЕСТЕНЦА В ПАРЛАМЕНТА - ХИЧ НЕ ИМ ПУКА ЗА ГОРКИТЕ ЖИВОТИНКИ...ДОКАТО В ПАРЛАМЕНТА ИМА ЖИВОТНИ, НЯМА ДА ИМА ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ЖИВОТНИТЕ!!!!

Какво може да се очаква от

Какво може да се очаква от една тумба лумпени? Не им дреме дали народът им още шава или не, та камо ли за животинките. Те плащат данъци и следователно не са приоритет на оная измет в парламента. Те не гласуват нищо, което не е пряко свързано с личните им интереси! Затова винаги ще си останем турския кенеф на Европа!

В България за пореден път

В България за пореден път нещата се правят отзад напред. Самите боеве с кучета произтичат от това, че хуманното отношение към животни е някакъв мит у нас. И боевете с животни, и малтретирането им по какъвто и да е друг начин са неразривно свързани. Ако не беше така кампанията нямаше да е общо за двете неща. Но такова чудо като превантивна мярка у нас не е познато. Така ли тези наши видни депутати не се сетиха, че за да се стигне до организиране на боеве, особената жестокост е факт във всички останали проявления. Не се изисква кой знае каква мисловна дейност да се открие връзката между двете неща. Но българина е такъв- еди кой си организира бой и печели от това-дайте да го глобим, другият отсрелял куче или коте за негова сметка-щом го е уцелил, браво на него. Такава ни е държавата- не е важно какво ще загубиш, важното е другия да не спечели. Винаги всичко опира до пари. Ако някой може да ме убеди, че да убиеш животно от кеф, а не за пари, е в рамките на нормалното и той не е опасен за обществото да заповяда...

Очаквам с нетърпение

Очаквам с нетърпение информацията на Град за отговорни хора във връзка с позициите на различните партии.
Искам да знам кой партии и политици ни изтаскаха от 21 обратно в 12 век.
Нищо хубаво не може да се очаква от индивиди, които отказват да защитят най-слабите и беззащитните - били те хора , или животни.

Не мога да повярвам, че тези

Не мога да повярвам, че тези хора са представителите на народа ни! Не мога да повярвам в наглостта им, на безочието им и в липсата на каквато и да било заинтересованост към всичко, което не им носи някакви (предимно финансови или материални) облаги!
Не си ли дават сметка, че ние - тези 31 000 човека, направили гореспоменатата подписка, сме същите, на които после ще разчитат за изборите?
Не мога да повярвам! Наистина ли са го подминали или въобще не са помислили, че наистина жестокостта към животните е прелюдия към жестокост към човека? Или и жестокостта към хората трябва да бъде безнаказана, освен ако на организирани боеве не присъстват малолетни или непълнолетни?
Това е подгиравка с нас като съществуващи, дишащи и мислещи същества!

"Те припомниха, че няма

"Те припомниха, че няма цивилизована държава, в чийто наказателен кодекс да не са включени такива текстове, както и причините за това – фактът, че насилието над животни е прелюдия към насилие над хора и че в световен мащаб хуманното отношение към животните е мерило за нивото на развитие."

Какъв е извода тогава? Прекалено близо сме до Азия, може би? Наистина не мога да повярвам, че тези 31 000 подписа от данъкоплатци и гласоподаватели, нямат никаква тежест...